Gemeente Andijk


* Nieuw: Stichting Uit-in-Noord-Holland

Nieuw: Stichting Uit-in-Noord-Holland

20 jun 2007
Vanaf woensdag 20 juni is Noord-Holland een `Uitbureau' rijker: stichting Uit-in-Noord-Holland brengt vanaf dan alle cultuur- en uitgaansinformatie over alle dorpen en steden in Noord-Holland. Hiervoor lanceert de stichting twee nieuwe websites: www.uitinnoordholland.nl en www.uitburo.nl/noordholland.

www.uitinnoordholland.nl bevat een uitgebreide agenda en tips over cultuur, uitgaan, recreatie en vrijetijdsbesteding van meer dan 1000 organisaties. Op www.uitburo.nl/noordholland vindt de bezoeker de Noord-Hollandse kunst- en cultuuragenda. Deze service wordt tussen nu en 2010 uitgebreid met `UITpunten' die als publieksbalies worden ingericht in tenminste zes stadsbibliotheken verspreid over Noord-Holland.

Stichting Uit-in-Noord-Holland
Uit-in-Noord-Holland is een stichting die is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen een aantal grote partners: Kunst en Cultuur Noord-Holland, RTV Noord-Holland, HDC Media en ProBiblio. Uit-in-Noord-Holland wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland. De stichting is nieuw en verzamelt vanaf het voorjaar 2007 informatie over cultuur, uitgaan, recreatie en vrijetijdsbesteding in de provincie Noord-Holland buiten Amsterdam.

Lancering
Voor de lancering blies jazzmuzikant Hans Dulfer, zelf woonachtig in Groot-Schermer, vanmorgen (woensdag 20 juni, 10:30 uur) de twee websites de lucht in. Dat gebeurde in de studio van RTV Noord-Holland.

Contact?
Voor algemene vragen, suggesties, nieuws en tips op www.uitinnoordholland.nl kunt u contact opnemen met de redactie: Telefoonnummer 023-5546222 of 06-28097801
E-mail info@uitinnoordholland.nl.

Informatie of aanvullingen voor de agenda op
www.uitburo.nl/noordholland kunnen worden gezonden naar uitservice@uitinnoordholland.nl of naar Uitservice Noord-Holland, Postbus 425, 2132 AK Hoofddorp.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |