Afgehakte handen gevonden in Amsterdamse grachten

20.06.2007 / 14:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: The amsterdam dungeon

The amsterdam dungeon

Afgehakte handen gevonden in Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten leken vanochtend een schouwspel van een slechte horror film. Overal in Amsterdam zijn afgehakte handen in de grachten te vinden, die er nogal bloederig en echt uitzien. Deze handen blijken afkomstig te zijn van The Amsterdam Dungeon. Mocht u een hand tegenkomen, raak niet in paniek. Deze zijn van plastic!

De vraag hoe de handen in de grachten van Amsterdam terecht zijn gekomen is voor The Amsterdam Dungeon ook een mysterie.
'The Amsterdam Dungeon heeft een doos met 500 bloederige handen besteld bij de leverancier voor onze Shop of Horrors, maar deze is nooit bezorgd bij ons', zegt shopmanager Mike Bruyns.
'Het zal waarschijnlijk een flauwe grap geweest zijn van de dieven die de afgehakte handen hebben gestolen'.

The Amsterdam Dungeon is vanochtend dan ook plat gebeld met de vraag of het een slechte grap is.'Een engelse vrouw belde met het verhaal dat ze met een bootje door de grachten voer en de bloederige hand zag drijven in het water. Lijkbleek heeft ze er met een bezem aan gevoeld en kwam erachter dat de hand van plastic was.Ze kon er wel erg om lachen achteraf', zegt Marketing manager Nicole de Klerk.

Nogmaals, schrik niet als u een hand voorbij ziet drijven, deze hand zal hoogstwaarschijnlijk van plastic zijn.


Noot voor de redactie,