Gemeente Heerlen

Solland Solar gaat versneld uitbreiden

Nieuwe energie is groeisector

Heerlen trots op Solland Solar

Vandaag is bekend geworden dat Solland Solar versneld gaat uitbreiden. Voor de tweede keer binnen een jaar is besloten de productiecapaciteit nog verder uit te breiden. Dit betekent dat er in 2008 ongeveer 400 personen bij Solland Solar aan de slag zullen zijn. De gemeente Heerlen is erg blij met deze uitbreiding.

Mede door de uitbreiding van Solland Solar wordt hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het cluster Nieuwe Energie in de regio Heerlen-Aachen. Wethouder Riet de Wit is trots: "De uitbreiding van Solland Solar is een flinke opsteker voor het cluster Nieuwe Energie en het vestigingsklimaat van de regio. De steden Aachen en Heerlen zullen zich ook de komende jaren maximaal inspannen om Solland Solar te faciliteren op Avantis."

Gosse Boxhoorn is als ambassadeur voor onze regio van grote waarde. De gemeente Heerlen is ervan overtuigd dat het door Solland Solar uitgesproken vertrouwen in ons vestigingsklimaat zal leiden tot nieuwe investeringen op het gebied van Nieuwe Energie.

HEERLEN, 20 juni 2007

Gemeente Heerlen
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl


-----------------------
b e r i c h t

p e r s

---- --