Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Bedank jouw Bob met een OpblaasBob

Nieuwsbericht | 20-06-2007

De Bob-campagne `Je bent top Bob' richt zich op iedereen die dankzij Bob veilig thuiskomt. Deze zomer maakt de Bob kans op een gigantisch opblaasbaar Bob-luchtbed. Ga naar de website jebenttopbob.nl en geef jouw Bob op voor een zo'n OpblaasBob.

Om het rijden onder invloed terug te dringen, zijn vanaf 2001 de voorlichting via de Bob-campagne en de handhaving fors uitgebreid. De Bob-campagne heeft inmiddels een hoge bekendheid en oogst waardering. Veel automobilisten zijn positief over het vooraf afspreken wie nuchter naar huis rijdt. De campagne met de OpblaasBob duurt tot het einde van de zomer. De televisiespot wordt uitgezonden van 18 juni tot en met 29 juli en de radiospot is van 2 juli tot en met 29 juli te horen.

Om een OpblaasBob te winnen, moet jouw Bob het opblaasspel spelen. Is hij de winnaar van één van de duizend OpblaasBobs, dan weet hij zich verzekerd van een prachtige zomer op het strand met zijn manshoge OpblaasBob.

Op de website jebenttopbob.nl is het ook mogelijk een speciale Bob-agenda te maken. Je kunt er ook een e-card versturen of een Bobtray maken om je drankje in te dragen. Speel je het spel niet snel genoeg en ben je niet één van de gelukkige winnaars, dan kun je de OpblaasBob ook nog winnen tijdens verschillende evenementen, waaronder het Brazilian Carnaval in Bloemendaal, T-Dansant in Amsterdam en Salsa on the beach in Egmond. Een overzicht van alle evenementen is te vinden op jebenttopbob.nl.