Ingezonden persbericht


Persbericht

Hightech bedrijf in twee maanden live met Isah-7

Nieuwe ERP-oplossing biedt tbp electronics Belgium nv realtime inzicht en transparantie

Tilburg, 20 juni 2007 - tbp electronics Belgium nv, toonaangevend producent van hightech elektronica, is 'live' gegaan met de ERP-oplossing Isah-7. De organisatie heeft Isah-7 in twee maanden geïmplementeerd en plukt daar nu al de vruchten van. Isah-7 biedt de organisatie realtime inzicht in alle bedrijfsprocessen en de juiste ondersteuning om haar klanten optimaal te kunnen bedienen.

"Isah-7 is een geïntegreerd ERP-pakket dat rijk is aan functionaliteit en rapportagemogelijkheden," zegt Jos Corstjens, Manager Industrialisatie bij tbp electronics Belgium nv. "We zijn nu een paar weken live met Isah-7 en we profiteren er nu al dagelijks van. Voorheen waren zes medewerkers continu bezig met het invoeren en verwerken van gegevens in het oude ERP-pakket. Door de inzet van Isah-7 kunnen deze medewerkers zich weer beter richten op hun kerntaken. Verder is onze klantfocus verbeterd, doordat we direct inzicht hebben in alle gegevens."

tbp electronics Belgium nv maakte tot voor kort onderdeel uit van het Franse bedrijf Alcatel-Lucent. Op 20 april jl. tekende Alcatel-Lucent België de overeenkomst voor de verkoop van de productieactiviteiten in Geel aan het Nederlandse tbp electronics bv. Deze activiteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vennootschap tbp electronics Belgium. De organisatie was al geruime tijd voorbereid op een mogelijke overname. Omdat zij niet tevreden waren over het gebruiksgemak en de functionaliteit van het oude ERP-pakket, besloten zij al voor de overname op zoek te gaan naar een nieuw ERP-pakket. De organisatie ziet de overname en de inzet van Isah-7 als een nieuwe start.

"De snelle inzet van Isah-7 is geslaagd dankzij de goede samenwerking tussen onze organisatie en Isah. De consultants van Isah onderscheiden zich door hun branchekennis en vakmanschap. Zij begrijpen onze business en dit heeft geleid tot een succesvolle implementatie," aldus Jos Corstjens. "Daarnaast speelt business process management al jaren een belangrijke rol in onze organisatie. Wij zijn dan ook gewend om in processen te denken en hierdoor konden we samen met Isah vrij snel met de implementatie aan de slag."

(342 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over tbp electronics Belgium nv

tbp electronics Belgium nv is een high-tech Electronics Manufacturing Service (EMS) onderneming in Geel en bestaat sinds 1968. Vanaf het ontwerp van de elektronica tot de uiteindelijke distributie biedt tbp electronics Belgium nv services op het allerhoogste niveau. Dit gebeurt voor klanten uit telecom, consumer, graphics, media & entertainment en andere sectoren. Naast grote bedrijven als Alcatel-Lucent, AGFA, Barco en Punch, behoren ook een hele groep high-tech nichespelers uit de Benelux tot de klantenkring.

De groeiende tbp electronics groep is een dynamische EMS-onderneming met 3 vestigingen in de Benelux. tbp electronics is marktleider op het gebied van printassemblage en kabinettenbouw. Er wordt geproduceerd volgens de ISO 9001:2000, ISO 14001, TL 9000, AQAP-2120:2003 en IEC 61508 richtlijnen. tbp electronics: the business of perfection.



Ingezonden persbericht