vbv De Graafschap

datum: 20 juni 2007

Davilex 3 jaar hoofdsponsor De Graafschap en naamgever voetbalcollege

Op woensdag 20 juni is tijdens een persbijeenkomst in stadion De Vijverberg te Doetinchem bekend gemaakt dat Davilex een 3-jarige hoofdsponsorovereenkomst heeft getekend met Betaald Voetbal De Graafschap B.V..

Na een periode van 2 jaar als shirtsponsor zal Davilex de aankomende 3 voetbalseizoenen (met een intentie voor langere periode) zich aan De Graafschap verbinden als hoofdsponsor. Als belangrijk onderdeel van de overeenkomst zal Davilex haar naam verbinden aan het voetbalcollege van De Graafschap. Vanaf komend seizoen zullen de shirts van alle jeugdteams van het De Graafschap Voetbalcollege getooid gaan met de naam Davilex.

Sietze Veen, voorzitter bv De Graafschap BV: "Het doet me een genoegen dat de goede samenwerking gecontinueerd wordt. Davilex past bij De Graafschap; een bedrijf met passie en een duidelijke missie."

Raymond van de Mortel, directeur Davilex: "Davilex ziet De Graafschap als een uitstekend platform voor het vermarkten van haar administratieve software naar het Midden- en Kleinbedrijf, waarbij als uitgangspunt geldt: Geniaal in Gemak! Tevens, en niet onbelangrijk, draagt de verbintenis met De Graafschap bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid. Het mag duidelijk zijn dat Davilex ook op sportief vlak De Graafschap een warm hart toedraagt en haar ambitie om een volwaardige eredivisionist te worden steunt. Wij zijn dan ook zeer verheugd om de aankomende jaren als hoofdsponsor betrokken te blijven en de jeugd actief te kunnen gaan sponsoren."

Davilex Small Business BV, actief opererend onder de merknaam Davilex, richt zich sinds 1986 specifiek op het kleinbedrijf tot ca. 10 medewerkers. Hierbij wordt uitgegaan van "non-materie deskundigheid", wat zich uit in de slogan "Geniaal in Gemak! ".

Tijd wordt een steeds schaarser goed voor iedereen, dus ook voor de ondernemer. Met de ontwikkelingen van producten en diensten voor deze doelgroep biedt Davilex totaaloplossingen van voorraadbeheer tot financieel beheer aan de klein zakelijk ondernemer en wil ze haar positie als marktleider verder verstevigen.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (