Stichting Bouw Research

20 en 21 jun:
Seminar VISI voor de B&U sector

woensdag 20 juni 2007

Profiteer van de kennis van VISI!

Visi is nu ook beschikbaar voor de B&U sector, in navolging van de GWW sector, waar VISI zich duidelijk heeft bewezen. Profiteer van deze kennis en schrijf u in voor één van de seminars: 20 juni bij VROM (Den Haag) en 21 juni bij Heijmans (Rosmalen).

Iedere professional weet dat alles wat in een bouwproject met contractuele zaken te maken heeft, helder gecommuniceerd en eenduidig geregeld moet worden, om misverstanden en schadeclaims te voorkomen. Zaken als het vastleggen van afspraken, meer- en minderwerk en wijzigingen in bestek, kunnen vervelende consequenties hebben wanneer u ze niet goed regelt met uw bouwpartners.

Om bovenstaande problematiek beter het hoofd te bieden, is VISI ontwikkeld. VISI is geen software maar een methode waarbij communicatie tussen projectpartners wordt gestructureerd. Door de communicatie te structureren kunnen de bouwpartners eenduidig en eenvoudig (digitaal) informatie uitwisselen, samenwerkingsverbanden aangaan en de gemaakte afspraken bewaken.

In de GWW-sector heeft VISI zich duidelijk bewezen en aangetoond dat er belangrijke voordelen mee te behalen zijn. En deze voordelen gelden ook voor de B&U. Vandaar dat opdrachtgevers het gebruik van VISI steeds vaker voorschrijven.

Het seminar is bedoeld voor leidinggevenden en projectmanagers die meer willen weten wat VISI inhoudt. Een bouwbedrijf en een opdrachtgever vertellen over hun ervaringen. Daarnaast laten we zien hoe VISI ingebed in software werkt. De middag zal onder leiding staan van ing. J. Visser, algemeen directeur van Hillen & Roosen.

Voor bezoekers van het (middag)seminar ligt er een boekwerkje klaar, met achtergrondinformatie over VISI in de B&U-sector. Klik hier voor meer informatie en de brochure waarin VISI kort wordt belicht.

Profiteer van de kennis van VISI en schrijf u in voor ons seminar! U kunt zich registreren via dit formulier.