Jumping Amsterdam

Nieuwe website voor EQ International

De nieuwe website van hippisch projectbureau EQ International uit Amsterdam is deze week gelanceerd. Op de site zijn schitterende foto's van paardenfotograaf Arnd Bronkhorst te bewonderen. De website is net als de andere internetsites van EQ International ontwikkeld door het Groningse internetbedrijf iWink en biedt informatie over de organisatie en de projecten maar bevat ook een uitgebreide nieuwspagina.

EQ International is gespecialiseerd in de organisatie, realisatie en conceptontwikkeling van paardensport gerelateerde evenementen en projecten. Het gedreven team van EQ International realiseert onder andere de evenementen Jumping Amsterdam, Zwolle International, Outdoor Gelderland en Hippisch Hengelo en is in 2008 tevens organisator van het prestigieuze WK Vierspannen in Beesd. Naast deze evenementen organiseert EQ International ook diverse eliteveilingen zoals de KWPN Select Sale, Selected Winners Sale, Expo Talent Sale, DBFS sale en Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. Van de twee laatstgenoemde zijn de inschrijvingen recentelijk van start gegaan.

Wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen en nieuwsberichten omtrent de projecten van EQ International kan vanaf nu terecht op de nieuwe website www.eqi.nl.