Ingezonden persbericht


PERSBERICHT



HILLEGOM, 20 juni 2007

GustoMSC selecteert ICTroom Company voor haar nieuwe datacenters

Vanwege de enorme groei binnen de offshore industrie, zeker voor wat betreft de olie en gaswinning, heeft GustoMSC, onderdeel van het beursgenoteerde SBM-Offshore N.V., besloten 2 nieuwe computerruimtes te bouwen in haar hoofdkantoor te Schiedam. De voor de dagelijkse operatie kritische computerruimtes zijn na een intensieve selectieprocedure gegund aan ICTroom.

Dr. ir. C. van der Stoep (Senior Department Manager Information Systems & Information Technology): "Deze data centers zijn ontzettend belangrijk voor ons. De criteria die wij hanteren bij de selectie van leveranciers zijn high performance, flexibility, safety, efficiency en low cost. ICTroom heeft zich in de selectieprocedure bewezen door op alle fronten beter te scoren dan de andere aanbieders. Haar professionaliteit, betrokkenheid en de keuzevrijheid in fabrikaten waren doorslaggevend. We hebben alle vertrouwen in de bouw en de nazorg van deze specialist".

Drs. E. van Scherpenzeel (Managing Director ICTroom): "We zijn buitengewoon blij met de selectie van GustoMSC. Deze opdracht is opnieuw een stuk erkenning in de markt van veeleisende gebruikers van computerruimtes. De criteria zijn ons op het lijf geschreven en haalden het beste uit ons eigen team van consultants & engineers. We zullen GustoMSC ook in de toekomst van goede oplossingen en expertise blijven voorzien".



Ingezonden persbericht