Ingezonden persbericht


Adaptec benoemt Jared Peters tot vicepresident International Sales

Manager verantwoordelijk voor de groei van het marktaandeel in Europa en Azië

Londen - Verenigd Koninkrijk, 20 juni 2007 - Adaptec, Inc. (Nasdaq: ADPT), leverancier van toonaangevende storageoplossingen, benoemt Jared Peters tot vicepresident International Sales. Hij is 14 jaar bij Adaptec in dienst en was tot nu toe directeur Sales voor Azië.

In zijn nieuwe functie is Peters verantwoordelijk voor het ontwikkelen en stimuleren van de Europese en Aziatische verkoopstrategie voor het complete Adaptec-productportfolio. Dit portfolio varieert van de eerste Unified Serial RAID controller-producten voor PCIe-verbindingen tot en met de prijswinnende Snap Server Network Storage Systems. Peters rapporteert aan Russ Johnson, vicepresident en directeur Worldwide Sales van Adaptec.

"Jared Peters beschikt over uitgebreide internationale expertise in sales en marketing. Daarnaast heeft hij een schat aan ervaring op het vlak van het [binnenhalen en succesvol uitbouwen van relaties met grote klanten binnenhalen van grote klanten en het succesvol uitbouwen van de relaties ermee", zegt Russ Johnson. "Hij is een uitstekende leidinggevende die Adaptec door en door kent doordat hij al lang bij ons werkzaam is. Dit maakt hem de ideale persoon om de groei van het marktaandeel en de winst van Adaptec in Europa en Azië verder te stimuleren."

Peters heeft ruim 17 jaar internationale saleservaring in de semiconductor-, pc/server-, netwerk- en storageindustrie. Voordat hij bij Adaptec in dienst trad, werkte hij bij harde-schijffabrikant Conner Peripherals als Product Marketing Manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het beheren van de marketingprogramma's van de high-end harde schijven. Hij bezit een diploma Mechanical Engineering van de Santa Clara University en is Graduate Fellow van het Institute for Information Storage Technology.

Hoge-resolutie digitaal beeldmateriaal van Jared Peters is te vinden op: www.lvtpr.com/imagegallery.

Over Adaptec
Adaptec biedt bewezen storageoplossingen die bedrijfskritische data en digitale content betrouwbaar verplaatsen, beheren en beschermen. De software- en hardwaregebaseerde oplossingen van Adaptec worden geleverd via Original Equipment Manufacturers (OEM's) en via kanaalpartners. Ze zijn door bedrijven, overheidsinstellingen en het mkb wereldwijd in te zetten voor storageconnectiviteit, databescherming en netwerkstorage. Adaptec is genoteerd aan de S&P Small Cap 600 Index.