Ingezonden persbericht



---


Persbericht
20 juni 2007

STUDENTEN HOUDEN GROOT KUSSENGEVECHT

In de strijd om de titel Studentenhuis van het Jaar 2007 zal vanavond een groot kussengevecht worden gehouden. In de studentensteden Utrecht en Eindhoven gaan studenten de straat op om met zoveel mogelijk kussens een ludiek gevecht te houden. Het studentenhuis dat het grootste gevecht organiseert, is verzekerd van een podiumplaats tijdens de uitreiking van de Studentenhuis van het Jaar award.

STUDENTENHUIS BATTLE
Deze zogeheten 'studentenhuis battle' is de derde en laatste op rij. De studenten van studentenhuis WS96 Partyhuis uit Utrecht en De Vestdijk uit Eindhoven gaan in hun eigen stad via de battle een gooi doen naar de podiumplaats. De battle zal plaatsvinden tussen 19.00 uur en 20.00 uur en wordt live uitgezonden bij Caz!. Het winnende huis staat op het podium samen met Huize Massegast uit Utrecht en Huize Avion uit Enschede, de huizen die zich al wisten te plaatsen.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR

Deze actie is onderdeel van de Studentenhuis van het Jaar verkiezing van Studenten.net. Deze jaarlijkse verkiezing is een ludieke zoektocht naar het gezelligste studentenhuis van Nederland. De uitreiking van de Studentenhuis van het Jaar 2007 award zal plaatsvinden tijdens een spetterend finalefeest op woensdag 27 juni in Club Panama te Amsterdam.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 216.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
Noot voor de pers

Voor meer informatie kunt u bellen met Willemien Bouwers, hoofdredacteur: 050-210 28 66 of 06-18 23 59 12.

Studenten.net

Studentenhuis van het Jaar


---- --