Politie Zeeland


---


O-2075-2007 Aanrijding in Krabbendijke
Op de Westweg in Krabbendijke raakte woensdag om 17.25 uur een 3-jarig jongetje uit die plaats bij een aanrijding gewond.
Een 75-jarige Krabbendijkse automobilist reed over de Westweg in de richting van het centrum van Krabbendijke. Het jongetje liep vanaf de linkerzijde de weg op. Hij is met een hoofdwond naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Z-2076-2007 Aanrijding in Terneuzen
Bij een aanrijding op het fietspad van de Mr. F.J. Haarmanweg, woensdag om 16.30 uur, raakte een 36-jarige vrouw gewond.
Een 54-jarige snorfietser uit de gemeente Terneuzen kwam vanuit de richting van de Dokweg en verleende geen voorrang aan de vrouw die van rechts aan kwam fietsen. De vrouw werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat zij een gekneusde arm had opgelopen. De fiets en de snorfiets raakten beschadigd.

O-2077-2007 Diefstal uit bedrijfsbus, Ovezande
In de nacht van dinsdag op woensdag werden uit een bedrijfsbus, die geparkeerd stond in de Mr. Dr. Messtraat in Ovezande, diverse gereedschappen gestolen.
Er werden 4 boormachines, 1 cirkelzaag en een gereedschapskist met inhoud weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


---- --