NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland

WWW.NOM.NL LIVE »
TxU Netwerkprogramma Maakindustrie omgedoopt tot 'De Verkenners' »

21-jun- 2007 Unified Communications en Mobiliteit seminar

Unified Communications en Mobiliteit seminar

Unified Communications en Mobiliteit: de voordelen voor uw organisatie

Cisco, Avit Systems en Nokia - drie leiders op het gebied van informatietechnologie - organiseren op

in de Mediacentrale te Groningen, een uniek seminar met interessante gastsprekers over Unified Communications en Mobiliteit. Het seminar richt zich vooral op organisaties van 30 tot 200 medewerkers.

Het seminar is ingericht om u een goed en begrijpelijk beeld te geven van Unified Communications en Mobiliteit en de voordelen voor uw organisatie. Unified Communications stelt alle vormen van communicatie via één interface beschikbaar aan u, uw klanten en uw medewerkers: telefoon, fax, e-mail, instant messaging en videoconferencing en biedt vele voordelen. Vanuit Cisco zal Hendrik Blokhuis, directeur Advanced Technologies en Business Operations, Cisco, ingaan op de ontwikkelingen van IP in combinatie met uw telefonie-, mobiliteits- en netwerk-oplossing. Ronald Kraanen, directeur Avit Systems, zal u meer vertellen over Unified Communications en Mobiliteit in de praktijk. Tenslotte zal Peter van Dam, Nokia Enterprise Solutions, ingaan op de toenemende mobiliteit in communicatie. Het seminar zal afgesloten worden met een lunch en bovendien maakt u kans op een Nokia E-61 business device welke we onder alle deelnemers zullen verloten. Kortom: u bent verzekerd van een boeiende, maar vooral ook nuttige ochtend.

Wilt u graag deelnemen aan dit seminar? Klik

hier

om u aan te melden.

Mediacentrale

Helperpark 270 - 298,

9723 ZA Groningen

Voor een routebeschrijving naar de Mediacentrale klik

hier

.

Voor meer informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Jan-Willem Nederhorst, MKB Regio Manager, Cisco, tel. 06-52529485 of Radjan Boejharat, Commercial Manager, Avit Systems, tel. 06-26514056.

Graag tot ziens op 21 juni aanstaande!

Met vriendelijke groeten,

Jan-Willem Nederhorst - MKB Regio Manager - Cisco

Radjan Boejharat - Commercial Manager - Avit Systems

Peter van Dam - Enterprise Solutions - Nokia
alles over ict