Blue Man Group viert begin zomer op Amsterdamse grachten

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 20-06-2007 09:57

Amsterdam, 20 juni 2007

Blue Man Group viert begin zomer op Amsterdamse grachten

Op donderdag 21 juni breekt de zomer weer aan. En wat past er nu beter bij deze tijd van het jaar dan een boottochtje op de grachten en een bezoek aan een zonovergoten terras? Om het begin van de zomer vast te vieren trokken de drie Blue Men er met een bootje op uit en kleurden de Amsterdamse binnenstad op geheel eigen wijze blauw. Ook in de komende maanden zal Blue Man Group op de meest onverwachte plekken buiten hun 'thuishaven' Theater Fabriek Amsterdam opduiken. Want Blue Man Group zou Blue Man Group niet zijn zonder interactie met het Nederlands publiek.

Time flies when you're having fun! De spetterende show van Blue Man Group is nu een half jaar te zien in Theater Fabriek Amsterdam. Inmiddels hebben ruim 200.000 mensen een Blue Man Group show bezocht en trekken nog maar weinig mensen de wenkbrauwen vragend op als de naam Blue Man Group valt. Het leven van de drie Blue Men speelt zich niet alleen af in Theater Fabriek Amsterdam, maar zeker ook daarbuiten. Zo trad Blue Man Group op ter gelegenheid van de verjaardag van Marco Borsato en onthulden de Blue Men, slechts twee maanden na de première, een eigen plek in Madame Tussauds. Op 2 juni jl. stond Blue Man Group samen met Tiësto in een uitverkocht Gelredome.

Theater Fabriek Amsterdam
Blue Man Group is een visueel en interactief theater- en muziekspektakel. Samen met een live pop-rockband weet Blue Man Group het publiek te grijpen met een mix van humor, dynamische ritmes en adembenemende visuele effecten. Blue Man Group is van woensdag tot en met zondag te zien in Theater Fabriek Amsterdam. Gedurende de zomermaanden is de show van Blue Man Group in het Engels. Voorafgaand aan de show kunnen bezoekers van Blue Man Group terecht in het trendy theaterrestaurant van Herman den Blijker. Kaarten zijn er in drie verschillende rangen en vanaf 29,50 euro. Ze zijn beschikbaar via o.a.TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm).

Kijk voor meer informatie over Blue Man Group op www.bluemangroup.nl