Consument enthousiast over kunststof in huis

21.06.2007 / 10:52 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Pors de ridder pr b.v.

Pors de ridder pr b.v.

Eindhoven, 21 juni 2007 - Consumenten zijn enthousiast over de keuze voor kunststof ramen en deuren in huis. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek dat producent Weru onder eindgebruikers houdt. Bijna 98 procent van de ondervraagden geeft aan tevreden te zijn over de kwaliteit van het product.

Nu het economisch voor de wind gaat, investeert de huizenbezitter weer in de eigen woning. Ook de keuze voor kunststof kozijnen neemt daarmee een vlucht. De argumenten voor de aanschaf van kunststof ramen en deuren lopen uiteen van 'geen schilderwerk' tot 'het bijdragen aan het klimaat omdat er geen hardhout voor nodig is'.

Informatiebehoefte
De uitkomst van het onderzoek geeft aan dat ook de montage en het functioneren van kunststof ramen en deuren naar tevredenheid verlopen. De heer M. Hakkens, directielid van Weru: 'Consumenten laten zich uitgebreid via internet of via plaatselijke dealers informeren over de aanschaf van kunststof in huis. Naast een goede garantie op langere termijn, zoeken consumenten ook naar bijkomende voordelen zoals optimale inbraakbeveiliging. Bij ons staat dit hoog op de agenda en gelukkig voldoet een groot deel van de branche daar prima aan.' Mede door de uitkomsten van het onderzoek verwacht Hakkens dat de vraag naar kunststof ramen en deuren de komende jaren substantieel toeneemt.

Over Weru
Weru is toonaangevend producent van kunststof ramen en deuren. Het bedrijf, met productievestigingen in Duitsland, levert producten via gecertificeerde dealers in heel Nederland.


-----------------------