Gemeente Teylingen

zomer

Toekomstdebatten Teylingen na de zomer

21 juni 2007

PERSBERICHT 21 juni 2007 - Het vervolg op de toekomstdebatten van begin dit jaar zijn uitgesteld tot na de zomer. De gemeente is druk bezig met de ontwikkeling van een ruimtelijke Toekomstvisie. In deze visie, die voor de komende 25 jaar geldt, komt duidelijk naar voren hoe de gemeente zich ruimtelijk wil ontwikkelen. Welke delen blijven groen, waar komt huizenbouw, wat gebeurt er met het bollencomplex, komen er meer bedrijventerreinen e.d.

Inwonersinbreng

Vele inwoners hebben hun mening gegeven over vier verschillende denkrichtingen. Deze zijn tijdens de zogenoemde toekomstdebatten aan het begin van dit jaar aan hen voorgelegd. De gemeente is u erg dankbaar voor de grote opkomst tijdens deze debatten en de informatie die het opgeleverd heeft. Op dit moment is de gemeente nog druk bezig om alle gegeven informatie te verwerken. Om die reden komt het vervolg op deze toekomstdebatten niet voor, maar na de zomer. Zoals het er nu uit ziet, zullen de debatten begin oktober in de drie kernen plaatsvinden.

Data

Zodra de data bekend zijn, worden deze via advertenties en persberichten bekend gemaakt. Net als bij de eerste sessie Toekomstdebatten ontvangt u vooraf aan de debatten een brochure thuis. In deze brochure vindt u een toelichting op de visie zoals die dan voorligt. Dit zal rond eind september zijn. Ook in oktober hoopt de gemeente weer op een grote opkomst.

2007-06-21 Toekomstdebatten voorjaar 07