Gemeente Arnhem

Commissieleden Arnhems Fonds Samenlevingsbeleid gezocht (21 juni 2007) In 2004 is het Arnhems Fonds Samenlevingsbeleid opgericht, met als doel kleinschalige integratieprojecten in Arnhem te subsidiëren. Twee maal per jaar is het mogelijk aanvragen hiervoor in te dienen. Bij het beoordelen van de aanvragen wordt het College van burgemeester en wethouders geadviseerd door een commissie bestaande uit 3 personen. Om de onafhankelijkheid van de commissie te garanderen zijn deze leden niet afkomstig uit Arnhem. Het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem is op zoek naar leden voor de commissie Arnhems Fonds Samenlevingsbeleid.

Het college zoekt leden die:

* kennis hebben van integratie- en minderheidsvraagstukken in de Nederlandse samenleving

* mee kunnen denken over visie, beleid en oplossingsrichtingen
* communicatief vaardig zijn

* de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk goed beheersen
* een onafhankelijke positie t.a.v. de verschillende organisaties in de stad kunnen innemen

Beschikbare tijd en vergoeding:
Van de commissieleden van het Arnhems Fonds Samenlevingsbeleid wordt verwacht dat zij voor de twee rondes per jaar telkens ongeveer een half dagdeel beschikbaar zijn. Voor deelname aan deze commissie is presentiegeld beschikbaar.

Sollicitaties
Schriftelijke reacties met een curriculum vitae en een korte motivatie kunnen t/m 9 juli worden gestuurd aan de Gemeente Arnhem, t.a.v. Veerle Vanvenckenray, Postbus 5283, 6802 EG Arnhem of per e-mail Veerle.Vanvenckenray@arnhem.nl. Nadere informatie kunt u krijgen bij Veerle Vanvenckenray, (026) 3773813.

Bijgevoegd is meer informatie over het Arnhems Fonds Samenlevingsbeleid en een overzicht van onlangs gehonoreerde projecten.