Ingezonden persbericht


GN introduceert stijlvolle Jabra BT125 Glossy Bluetooth headset

Breda, 21 juni 2007 - GN, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag de lancering van de Jabra BT125 Glossy aan: de reeds bestaande BT125 in een nieuw, grijs metallic uiterlijk. Als één van de lichtste in zijn soort, met een compacte en functionele vorm en voorzien van gemakkelijke bediening is dit de ideale headset voor iedereen die handsfree telefoongesprekken wil voeren voor een aantrekkelijke prijs.

De Jabra BT125 Glossy combineert design en functionaliteit met elkaar in een nieuw en elegant uiterlijk. Dankzij de mooie vorm en het vederlichte gewicht van 14 gram kan de headset de hele dag gemakkelijk gedragen worden. Hierdoor blijven de handen niet alleen vrij tijdens het autorijden maar ook tijdens het boodschappen doen of wanneer er tijdens het telefoongesprek aantekeningen gemaakt moeten worden. Gebruikers profiteren van meer mobiliteit en lichtgewicht telefooncomfort, zodat de oproep zonder onderbreking of het ongemakkelijk tussen hoofd en schouder klemmen van de telefoon opgenomen kan worden.

De Jabra BT125 Glossy is speciaal ontworpen voor de headsetgebruiker die van alle voordelen van het handsfree telefoneren wil profiteren en daarbij een aantrekkelijk geprijsde headset zoekt. Bij de ontwikkeling is daarom ook in het bijzonder gelet op het gebruikersgemak. Daarbij hoort het onmiddellijk pairen met een telefoon met Bluetooth-functionaliteit, gemakkelijk bedienbare volumeknoppen en een flexibel aanpasbaar oorhaakje. Dit alles wordt gecombineerd met een LED-indicatielampje en functionele knoppen voor het beantwoorden/beëindigen van een gesprek en de status van Bluetooth, batterij en oplaadniveau. De Jabra BT125 Glossy biedt tot 8 uur gesprekstijd en 170 uur stand-by tijd.

Prijs en beschikbaarheid:
De Jabra BT125 Glossy is per direct overal verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van ¤39,95.

Belangrijkste kenmerken van de Jabra BT125 Glossy:
* Bluetooth 2.0 ondersteunende headset en handsfree profiel
* Gewicht: 14 gram bij een grootte van 51 x 24 x 21 mm
* Tot 8 uur gesprekstijd en 170 uur stand-by tijd
* Gekleurde indicatielampjes (LED) voor de status van Bluetooth, batterij en oplaadniveau
* Afhankelijk van mobiele telefoon: spraakkeuze, gesprek weigeren, actief gesprek in de wacht zetten, oproepfunctie, nummerherhaling