Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 21-06-2007

Man op gestolen bromfiets aangehouden

Sint Michielsgestel - Woensdagmiddag is in de Pettelaarseweg een 26-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Surveillerende agenten controleerden de bromfiets waarop de man reed. Deze bleek te zijn gestolen. Hierop is de man aangehouden op verdenking van heling van deze gestolen bromfiets. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Politie houdt auto-inbreker aan

's-Hertogenbosch - In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding van een oplettende getuige dat twee personen aan het inbreken waren in een auto aan de Aartshertogenlaan. De inmiddels gearriveerde politie kon met behulp van signalementen in de Ophoviuslaan een 17-jarige Bosschenaar aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij deze auto-inbraak. Hij is ingesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de tweede verdachte.

Politie wederom verdachte mishandeling aan

Vught - Woensdagmiddag is op het politiebureau in Boxtel een 17-jarige jongen uit Vught aangehouden. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Deurne op het Moleneindplein op 22 april jl. Eerder deze week werd al een 18-jarige jongen uit Vught aangehouden in deze zaak.

Politie pakt huiselijk geweld aan

Boekel - Woensdagmiddag is in zijn woning in Boekel een 42-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. De verdachte is in verzekering gesteld.

Oss - Woensdagmiddag is in zijn woning een 45-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. Hij is ingesloten.

Uden - Woensdagavond is in de Heinsbergenstraat een 42-jarige Udenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vrouw eerder deze avond in hun woning. De verdachte is in verzekering gesteld.

Politie houdt jongen aan na veroorzaken ongeval

Oss - Woensdagavond is op het politiebureau in Oss een 12-jarige jongen met de Poolse nationaliteit aangehouden. De jongen had eerder deze middag op de Zaltbommelseweg een auto bestuurd en was tegen een winkelruit tot stilstand gekomen. De jongen is op het politiebureau verhoord.

Politie houdt inbrekers aan

Boxtel - In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding van een oplettende getuige dat twee personen aan het inbreken waren op een bouwterrein aan de Bosscheweg. De inmiddels gearriveerde politie kon met behulp van signalementen in de Achterberghstraat twee 24-jarige mannen aanhouden. De verdachten uit Nieuwkuijk en Beek (L) bekenden vanaf het terrein een elektriciteitskabel te hebben weggenomen. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Politie zoekt getuigen van woninginbraken

Sint Oedenrode - Woensdagmiddag is bij woningen aan de Tartwijck en de Dille ingebroken. In beide gevallen wist(en) de dader(s) via de voorzijde de woning binnen te komen. Uit de woningen werd onder andere geld, sieraden en elektronische apparatuur weggenomen. De politie heeft direct een buurtonderzoek ingesteld en is een onderzoek gestart. Zij verzoekt mensen die in de omgeving van beide locaties verdachte personen of zaken hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken om contact op te nemen met de politie in Schijndel via 0900-8844 (lokaal tarief).