Groep Colruyt

21/06/07

Heropening Colruyt-winkel in Deinze

De Colruyt-winkel in Deinze is vernieuwd

Heropening op woensdag 20 juni 2007

De Colruyt-winkel in Deinze werd de voorbije vier maanden verbouwd. Meteen werd ook het assortiment uitgebreid. Klanten uit Deinze en omgeving kunnen er vanaf woensdag 20 juni de vernieuwingen ontdekken en opnieuw profiteren van de laagste prijzen.

In de Colruyt-winkel worden de verse producten fris bewaard in een koelruimte. Die 'gekoelde versmarkt' is in Deinze vergroot, zodat de klant makkelijker kan kiezen welke verse groenten en fruit, zuivelproducten en charcuterie hij mee naar huis neemt.

En met extra diepvrieskoffers in de diepvriesafdeling is er nu ook meer keuze in diepgevroren vis, vlees, desserts en voorgesneden groenten.

Aan de kassa zorgen 3 extra kassaposten, 11 in totaal, bovendien voor een snellere bediening en korte rijen. Alle kassa's zijn meteen ook vernieuwd en gemoderniseerd: meer compacte kassameubels en een efficiëntere opstelling zorgen voor meer plaats voor de klant en dankzij een aanraakscherm heeft de kassabediende alle nodige informatie bij de hand om iedereen vlot te bedienen.

Op de parking staat er ook een splinternieuwe overdekte fietsenstalling voor de klanten klaar, waar fietsen veilig en beschut weggezet kunnen worden.

Ook gerant Steven Gillis is blij met de verbouwingen in zijn winkel: "De grotere versmarkt, het extra assortiment, de fietsenstalling, meer kassa's, ... het zijn stuk voor stuk nieuwe troeven waarmee we onze klanten beter kunnen bedienen."

Meteen kan hij ook een paar extra krachten in zijn ploeg verwelkomen: met 3 nieuwe bediende-verkopers heeft Steven nu de leiding over een ploeg van 49 medewerkers. Steven: "We staan nu al een tijdje in onze vernieuwde winkel: we hebben de producten zelf uitgestald in de rekken en weten dus alles perfect staan. Mocht een klant even twijfelen waar hij iets kan terugvinden, dan kunnen we hem snel tonen waar wat staat. We zijn er helemaal klaar voor!"

Meer info? Bel Jean-Pierre Roelands (Commercieel Directeur) op 02 360 10
40.

Colruyt Deinze
Gampelaeredreef 1
9800 Deinze
Tel. winkel: 09 386 55 25 Tel; beenhouwerij: 09 380 11 97

Openingsuren:
ma-do: 9 - 20 u
vr: 9 - 21 u
za: 9 - 19 u .