Samenwerking M&M interactive en eFocus voor een optimale service


UTRECHT, 20070622 -- Internetbureau eFocus en online mediabureau M&M Interactive, onderdeel van Schreiner & Van Bokkel, slaan de handen ineen om hun opdrachtgevers een nog vollediger dienstenpakket te kunnen bieden. Beide partijen ondertekenden 1 juni de samenwerkingsovereenkomst en bereiken hiermee synergie door het bundelen van hun krachten. Door deze samenwerking biedt eFocus haar opdrachtgevers een bredere service op het gebied van online mediacampagnes, terwijl M&M Interactive inhaakt op de mogelijkheden van zoekmachine marketing en het ontwerp en de creatie van advertentiemateriaal.

Volgens Jeroen Happel, Manager Internet Marketing bij eFocus biedt eFocus haar opdrachtgevers door middel van deze samenwerking voordeel op het gebied van inzet van online media. "Bij onze opdrachtgevers neemt het belang van het hebben van een goede website in combinatie met geïntegreerde online mediacampagnes toe. M&M Interactive heeft veel kennis en ervaring op het gebied van online mediaplanning & -inkoop. Door deze samenwerking breiden we ons dienstenpakket richting de opdrachtgever uit en verhogen hiermee het rendement van de inzet van online marketing voor onze opdrachtgevers."

Ron Soechit, Managing Director van M&M Interactive, vult daarop aan; "M&M Interactive is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om haar opdrachtgevers beter in de markt te zetten. Search is een belangrijk onderdeel geworden binnen de online middelenmix voor onze opdrachtgevers. Door de samenwerking profiteert M&M Interactive onder andere van de specialistische kennis van eFocus op het gebied van zoekmachine marketing".

Over eFocus
Full-service internetbureau eFocus behoort tot de 20 grootste internetbureaus van Nederland. eFocus is opgericht in 2000 en gevestigd in een sfeervol pand te Utrecht. Vanuit dit pand verzorgt een team van 50 professionals het design en de realisatie van websites, internet marketing, site optimalisatie en biedt haar opdrachtgever webbased oplossingen die ondersteunen in het uitvoeren van hun internet strategie. eFocus is lid van het IAB (Interactive Advertising Bureau), PIBN (Platform Internet Bureaus Nederland) én Google Qualified Company.
Eind 2006 heeft eFocus in het jaarlijkse onderzoek, geïnitieerd door het vakblad Emerce, de 7de plaats in de top 10 van webbureaus van Nederland behaald.

Over M&M Interactive
M&M Interactive is een full-service online mediabureau en is een jonge, dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie. M&M Interactive is onderdeel van het mediabureau Schreiner & Van Bokkel dat op 4 locaties in Nederland is gevestigd.
M&M Interactive is lid van IAB (Interactive Advertising Bureau) en STIR (Stichting Internet Reclame) en maakt gebruik van DART Admanagement (Dynamic Advertising and Reporting Tool).