Gemeente 's-Hertogenbosch

21-06-2007
Doe mee aan workshop 'Verbeelding in bedrijf '
Vergroot uw ondernemerschap in audiovisuele sector

De gemeente organiseert, in samenwerking met de provincie Noord Brabant, een unieke workshop "Verbeelding in bedrijf ". Deze workshop bestaat uit vier bijeenkomsten en is bestemd voor veertien creatievelingen wonend/werkend in 's-Hertogenbosch, die professioneel hun diensten in de audiovisuele sector aanbieden. Jonge cultureel ondernemers.

Resultaat
Na de workshop heeft u: uw cultureel ondernemersprofiel aangescherpt, uw ondernemerskwaliteiten vergroot, ontdekt hoe cultuur zich kan verbinden met economie, interessante nieuwe netwerken aangeboord, een beter inzicht in nieuwe marktkansen in de regio, wellicht met uw plan de workshop gewonnen.

Workshopleider is onder andere Marijke van der Putten, consultant/filmmaker/ondernemer Inspirae. Verder komen er verschillende gastsprekers uit het (Bossche culturele)bedrijfsleven. U kunt persoonlijk worden gecoacht door een ervaren filmmaker. De workshop bestaat uit vier bijeenkomsten: 31 augustus, 14 september, 12 oktober en 2 november 2007. U moet deze alle vier bijwonen! Locatie is het Refugie huis 's-Hertogenbosch. De workshop is gratis voor inwoners van 's-Hertogenbosch die werken in de av-sector op voorwaarde dat alle vier de bijeenkomsten zijn gevolgd.

Inschrijven vóór 7 juli 2007
Het inschrijfformulier kunt u richten aan Cees Zandbergen, projectleider creatieve stad van de gemeente 's-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ 's-Hertogenbosch. Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Deelnemers krijgen vóór 13 juli bericht.