Ingezonden persbericht


De zon uit je speakers

Hilversum, 21 juni 2007 - Om zes minuten over acht begint vanavond officieel de zomer met zon, zee, strand en natuurlijk lekkere muziek. Speciaal voor de zomermaanden is er nu Zomerradio. Dag en nacht hoor je de meest ultieme zomerhits van dit moment en de echte zomer klassiekers. Tot en met 20 september 2007 is het nieuwe station via Radio Digitaal.nl te beluisteren.

De muziek op Zomerradio bestaat uit zomerhits van dit moment als 'Taste of Summer van The Jumpmasters, 'Do You Know' van Enrique Iglesias en 'Sounds of Freedom' van Bob Sinclar. En natuurlijk ontbreken ook klassieke zomerhits als ''Vamos al la Playa' van Miranda, 'La Isla Bonita' van Madonna en 'We're Going To Ibiza' van de Vengaboys niet. Vierentwintig uur per dag zonnige muziek om in een zomerse stemming te komen én te blijven.

Keuze van de luisteraar
Net als bij de andere stations van Radio Digitaal is de mening van de luisteraar belangrijk. Je hebt inspraak op de playlist door je stem uit te brengen op de gedraaide muziek. Via de suggestielijst op www.radiodigitaal.nl kunnen ook platen worden toegevoegd die nog niet op de playlist staan.

Radio Digitaal
Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Acht verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal bestaat uit: Power FM, JFK, Hits 4 Kids, 538 Nonstop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Department, Love Radio en Flashback Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep