Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT

Vianen, 21 juni 2007

UITKOMST BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS BLUE FOX ENTERPRISES N.V.

Blue Fox Enterprises N.V. (Blue Fox) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) door de aandeelhouders is ingestemd met het voorstel tot algemene aanwijzing van de Raad van Bestuur als orgaan dat bevoegd is te besluiten tot uitgifte van aandelen en beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht. De verleende toestemming aan de Raad van Bestuur voor de uitgifte van aandelen betreft een maximum van 20% van het totaal geplaatste aandelenkapitaal voor een periode van 12 maanden.

Tijdens de BAVA is bekend gemaakt dat de overeenkomst met de heer Cees van Steijn, als CEO van Blue Fox Enterprises N.V is verlengd. Van Steijn zal aanblijven om de continuïteit van het bestuur te waarborgen.

Inmiddels zijn er gesprekken gaande met meerdere potentiële strategische partners voor het geheel of delen van de activiteiten van de onderneming in haar huidige vorm. Blue Fox is ook in gesprek met financiële partijen teneinde de mogelijkheden te onderzoeken voor versterking van het eigen vermogen van de vennootschap, verlenging van de uitstaande converteerbare obligatielening behoort tot de mogelijkheden.