Showbizz-expositie op Positiefdag

MAASTRICHT, 20070602 -- Tijdens de landelijke Positiefdag op 21 juni zal societylady Juliette Vossen een expositie openen van fotograaf Frank Vaessen uit Sittard.


Deze expositie met als titel 'Kieke noa BN'ers' is te zien in galerie 't Bassin te Maastricht.

De expositie is geopend vanaf 14.00 uur. In verband met het event van Bassinario: An Evening for Friends, is het Bassin echter vanaf 18.00 uur gesloten voor het publiek en alleen toegankelijk voor genodigden.

De stichting Nederland Positief roept 21 juni, de eerste dag van de zomer, uit tot Positiefdag. Op deze dag zullen de stichting en haar partners verschillende activiteiten in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht organiseren om het positivisme van de Nederlandse samenleving extra in de schijnwerpers te zetten. De landelijke start en afsluiting is in Amsterdam.

Jaarlijks organiseert Nederland Positief de verkiezingen Mooiste Lach van Nederland en Meest Positieve Nederlander.

Actrices Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gigi Ravelli en musicalster Nurlaila Karim zijn ambassadrice van Nederland Positief.

Onder andere Majoor Bosshardt, Henny Huisman, Andr? van Duin en Wibi Soerjadi zijn als ereleden van het Comit? van Aanbeveling aan de stichting verbonden.



Ingezonden persbericht