Ingezonden persbericht


Persbericht

Theaterstuk OMWaNA - De rode schoenen van Hasan

Op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni treedt OMWaNA Zeeburg op met het multimediaal theaterstuk 'De rode Schoenen van Hasan' in Stichting Nowhere, Madurastraat 90.

Het theaterstuk is gebaseerd op verhalen en belevenissen van mensen uit de buurt van alle leeftijden. Samen hebben ze de verhalen verzameld en het theaterstuk o.l.v. de regisseurs Bregje van de Ven en Mette Steincke vorm gegeven. Aan de hand van video, dans, verhalen en muziek wordt u meegenomen in de wereld van Zeeburg.

Vrijdag 22 juni open 19:30 aanvang 20:00
Zaterdag 23 juni open 18:30 aanvang 19:00

Kaarten kosten 2,50 en zijn te reserveren bij: Stichting BMP, tel: 020- 4282728 of per e-mail info@stichtingbmp.nl Bij reservering dient u de kaarten een half uur voor aanvang van de voorstelling op te halen bij Stichting Nowhere.

-----------------------

OMWaNA betekent: Oudere Migranten Werken aan een Nieuw Amsterdam. OMWaNA is begonnen als een initiatief van oudere Amsterdammers van Marokkaanse, Turkse en Surinaamse afkomst. Inmiddels is het project uitgegroeid tot een beweging van mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. Samen werken zij aan een vrolijk en leefbaar nieuw Amsterdam.

---- --