Gemeente Oisterwijk

Pannenschuurlaan door vervanging verkeersregelinstallatie Verkeershinder Pannenschuurlaan door vervanging verkeersregelinstallatie

Verkeershinder Pannenschuurlaan door vervanging verkeersregelinstallatie

In verband met de vervanging van de bestaande verkeersregelinstallatie (gecombineerde fietsoversteek) op de Pannenschuurlaan te Oisterwijk zal in week 25 mogelijke verkeershinder optreden.

Omdat ook werkzaamheden in de rijbaan dienen te geschieden (o.a. zagen en slijpen van detectielussen). zal in het kader van de uitvoering van deze werkzaamheden 1 rijstrook beschikbaar blijven voor het verkeer. Deze tijdelijke verkeersmaatregelen zullen door middel van verkeersborden ondersteund worden.

Als extra attentieverhogende maatregel zal, op het moment dat deze werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, op locatie verkeersregelaars aanwezig zijn om de verkeersafwikkeling zo duidelijk en zo ordelijk mogelijk plaats te laten vinden.

Op vrijdag 22 juni 2007 zal de nieuwe verkeersregelinstallatie in bedrijf gesteld worden.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer Jan Berndsen (gemeente Oisterwijk), telefonisch te bereiken onder nummer 013-5291329.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyDisclaimer Colofon