Persberichten 22 juni

's-Hertogenbosch, 22-06-2007

Politie houdt man aan voor openbaar dronkenschap

's-Hertogenbosch ­ De politie heeft donderdagmiddag een 28-jarige Bosschenaar aangehouden op de Bruistensingel in zijn woonplaats. De politie reageerde op een melding van een vrouw die lastig gevallen werd op station Oost in 's-Hertogenbosch. Op basis van het opgegeven signalement kon de man aangehouden worden. Hij bleek gedronken te hebben en zich niet te kunnen legitimeren. Hij is na verhoor op het politiebureau naar huis gestuurd met twee processen-verbaal. Eén voor openbaar dronkenschap en één voor niet legitimeren.

Politie houdt man aan voor schoppen

's-Hertogenbosch ­ De politie heeft donderdagmiddag een 55-jarige Bosschenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht een 15-jarige Bosschenaar geschopt te hebben. Dit zou die middag gebeurd zijn op de Kraanvogellaan in 's-Hertogenbosch. De man sprak de jongen aan die bij een groepje jeugd stond op afval dat op de grond lag. Daarbij kregen ze woorden, waarbij de man de jongen schopte. De man is verhoord en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt man en vrouw aan voor openlijke geweldpleging

Oss ­ De politie heeft donderdagmiddag een 45-jarige Osse vrouw en een 48-jarige Osse man aangehouden in de Roodborststraat in Oss. De twee worden er van verdacht een 58-jarige straatgenote geslagen te hebben. De vrouw raakte daarbij licht gewond in haar gezicht. De buurtgenoten hadden een meningsverschil. De verdachten zijn verhoord en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt vrouw aan voor openbaar dronkenschap

Boxmeer ­ De politie heeft donderdagmiddag een 44-jarige Boxmeerse aangehouden op de Elsendonck in haar woonplaats. De vrouw viel mensen lastig en dronk op straat alcohol. Daarop is aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt jongen aan voor brandstichting

's-Hertogenbosch ­ De politie heeft donderdagavond een 13-jarige Bosschenaar aangehouden op de Derde Hambaken in zijn woonplaats. De politie kreeg een melding dat er brand gesticht werd door jeugd op een pleintje op de Derde Hambaken. Toen zij bij het pleintje kwam rende een groep jongeren heel hard weg. De agenten herkende de jongen en hield hem even later aan. Op het bureau bekende hij met de brandstichting te maken te hebben. De jongen is na verhoor naar huis gestuurd. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Politie voorkomt fietsendiefstal

Rosmalen ­ De politie heeft met de aanhouding van een 17 en 18-jarige inwoner van Rosmalen fietsendiefstal weten te voorkomen. Agenten waren in de nacht van donderdag op vrijdag onopvallend aanwezig in de buurt van het Stationsplein in Rosmalen. Zij zagen dat de verdachten probeerden een fiets te stelen. Daarop hielden zij hen direct aan. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt bromfietser aan op gestolen bromfiets

's-Hertogenbosch ­ De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Havensingel in 's-Hertogenbosch een 29-jarige bromfietser uit die plaats aangehouden. Hij bleek te diep in het glaasje gekeken te hebben. Controle wees verder uit dat de bromfiets niet voorzien was van een kenteken. De bromfietser verklaarde dat de bromfiets mogelijk gestolen was. Daarop is hij aangehouden en de bromfiets inbeslaggenomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de bromfiets.