Bouwfonds


---

Inschrijving Bouwfonds Germany Residential Fund IV CV ruimschoots overtekend

25-6-2007

Hoevelaken, 22 juni 2007 - De inschrijving voor het vierde Duitse vastgoedfonds van Bouwfonds Asset Management is vroegtijdig gesloten. De belangstelling bleek net als bij het derde fonds groot. De inschrijving voor participaties in Bouwfonds Germany Residential Fund IV CV was anderhalve week na de start reeds ruimschoots overtekend. Het fonds belegt in Duitse huurappartementen en verwacht een gemiddeld jaarlijks enkelvoudig totaal rendement van 9,2%* te behalen en een gemiddeld jaarlijks enkelvoudig direct rendement van 6,7%*.

Bouwfonds Germany Residential Fund IV CV belegt in 593 bestaande appartementen gelegen in de Duitse steden Dortmund, Paderborn, Hamburg en Düren. Daarnaast bestaat de portefeuille voor circa 3% uit winkels. De vastgoedobjecten zijn bestemd voor verhuur en worden aan het eind van de looptijd van het fonds verkocht. Het fonds heeft een goed gespreide portefeuille gecombineerd met een relatief laag risico. De verwachte looptijd van het fonds bedraagt tenminste 10 jaar. In totaal waren 721 participaties van ⬠15.000,- (excl. maximaal 3% emissiekosten) voor beleggers beschikbaar.

Â

De Duitse woningmarkt is een interessante vastgoedbeleggingsmarkt in Europa. Enerzijds staan de prijzen op een historisch laag niveau. Anderzijds zal de vraag naar Duitse woningen in de toekomst naar verwachting verder toenemen. De beperkte risico's van de Duitse woningmarkt gecombineerd met de kans op stijging van de prijzen bij een versnelling van de economische groei, maken deze belegging aantrekkelijk.

Â

Bouwfonds Germany Residential Fund IV CV is een initiatief van Bouwfonds Asset Management. Bank Insinger de Beaufort NV is mede-initiatiefnemer.

Â

Voor nadere informatie:

Bouwfonds Asset Management

De heer S.C.A. Neher, telefoon 033 - 750 47 00, fax 033 -750 47 55

Â

Â

Â


* Loop geen onnodig risico, lees de financiële bijsluiter. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Genoemde geprognosticeerde rendementen zijn vóór belastingheffing. Voor de rendementen na belasting wordt verwezen naar het prospectus. De emissiekosten van 3% maken geen deel uit van genoemde rendementen.

Â

---