Mojo Concerts

9-2-2007

Red Hot Chili Peppers pakken zaken groots aan in Nijmegen

Sommige bands lenen zich uitstekend voor een intieme setting in een sfeervol zaaltje, anderen komen het beste tot hun recht op een mega-groot podium voorzien van alle toeters en bellen ergens buiten op een ruim veld. De Red Hot Chili Peppers is een voorbeeld van een band die weinig aan de verbeelding over laat. Want opruiende hits als Californication, Give It Away en Can't Stop móet je gewoonweg en masse ondergaan.

De band heeft een ijzersterke live reputatie hoog te houden en zijn triomftocht door Nederland wordt na Pinkpop (2006) en de Amsterdam ArenA (2004) voortgezet in Nijmegen. Naast klassiekers ontbreekt natuurlijk ook recent werk van het platina album Stadium Arcadium niet op het repertoire. Ook deze keer pakken de Peppers de zaken grootschalig aan.

In een later stadium wordt bekend gemaakt welke support-acts te zien zijn tijdens dit mini-festival. Kijk voor meer info op de speciale Red Hot chili Peppers in the Park site.

Zondag 24 juni 2007
Goffertpark - Nijmegen
Entree: E 47,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 17.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 17 februari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.