Gemeente Rotterdam

22 juni 2007

Kinderkookcafé met Leonard Geluk

Zondag 24 juni neemt Jeugdwethouder Leonard Geluk met zijn dochter deel aan een kinderkookcafé. Samen met andere vaders en hun kinderen gaan ze onder leiding van één van de koks van restaurant Parkzicht een maaltijd bereiden. Het kinderkookcafé is een initiatief van de nieuwe organisatie Uit&Thuis.

Kindvriendelijkheid
Uit&Thuis organiseert activiteiten voor ouders én kinderen. Het gaat om activiteiten waarbij ouders met elkaar op een ontspannen wijze ervaringen uit kunnen wisselen over opvoeden. Tegelijkertijd worden de kinderen op een originele en creatieve wijze vermaakt. Uit&Thuis is een initiatief van DaalAdvies. Jeugdwethouder Leonard Geluk ondersteunt initiatieven om de kindvriendelijkheid van Rotterdam te vergroten van harte: "In Rotterdam werken we er hard aan om de kindvriendelijkheid van de stad te verbeteren. Leuke activiteiten voor kinderen én ouders zijn daarvoor van groot belang. Koken met je kinderen en tegelijkertijd ervaringen uitwisselen met andere vaders is daarvan een mooi voorbeeld".

Het Kinderkookcafé wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur in restaurant Parkzicht, Kievitslaan 25, Rotterdam. De media zijn van harte welkom om bij het koken aanwezig te zijn.

noot voor de redactie/