Persberichten heuvelrug, 13.30 uur

Utrecht, 24-06-2007

Verkeerslichtcontrole

VEENENDAAL Vrijdagochtend 22 juni heeft de politie op de Grote Beer en Lorentzstraat naar aanleiding van klachten van burgers een controle gehouden op rijden door rood licht. Tijdens de controle zijn geen automobilisten bekeurd. De politie houdt deze locaties in de gaten.

Mishandeling

VEENENDAAL Zaterdagochtend 23 juni heeft de politie rond 01.30 uur een
41-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van mishandeling van een 17-jarige jongen uit Ede op de Markt. Portiers van horecagelegenheden alarmeerden via de horecatelefoon de politie en droegen de verdachte over aan de politie. Die nam de man mee naar het bureau voor verhoor.

Te hard

RENSWOUDE Zaterdag 23 juni heeft de politie rond 21.15 uur een
18-jarige automobilist uit Barneveld aangehouden die te hard reed op de Arnhemseweg. De man reed 31 k/m te hard en werd daarvoor bekeurd.

Onder invloed

DOORN - Zaterdagochtend 23 juni heeft de politie rond 00.45 uur een
30-jarige automobilist uit Driebergen-Rijsenburg aangehouden op de Leersumsestraatweg op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 255 ug/l. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van één uur.

Onder invloed

MAARN - Zaterdag 23 juni heeft de politie rond 20.15 uur een 52-jarige automobilist uit Lopik aangehouden op de Tuindorpweg op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 495 ug/l. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.