Persberichten Eemland noord, 13.30 uur

Utrecht, 24-06-2007

Snelheidscontrole

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Vrijdag 22 juni heeft de politie tussen 10.15 en 11.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Bisschopsweg. In totaal zijn 55 automobilisten gecontroleerd, waarvan vier te hard reden. Deze werden bekeurd.

Jeugd op steiger aangehouden

BAARN - Zaterdagavond 23 juni heeft de politie rond 23.30 uur vier jongens (drie van 15 en één van 16 jaar, uit Baarn en Soest) aangehouden. Zij waren op een steiger op de Kerkstraat geklommen, die verboden terrein is voor onbevoegden. Twee jongens konden zich niet legitimeren en zijn daarop meegenomen naar het politiebureau. De andere twee kregen ter plekke een bekeuring.

Onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Zaterdagavond 23 juni heeft de politie rond 23.45 uur een 34-jarige automobilist uit Brummen aangehouden op de Koningin Wilhelminastraat op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 495 ug/l. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

Fietslichtcontrole

BAARN - Zondagochtend 24 juni heeft de politie rond 02.00 uur fietslichtcontrole gehouden op de Vondellaan. Zes fietsers werden bekeurd vanwege het niet voeren van verlichting.

Onder invloed

BAARN - Zondagochtend 24 juni heeft de politie rond 03.00 uur een 37-jarige automobilist uit Soest aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man was op de Amsterdamsestraatweg geflitst met een lasergun toen hij te hard reed. De politie volgde de man en hield hem aan op de Koningsweg. Op verdenking van rijden onder invloed moest de man mee naar het politiebureau, waar hij 315 ug/l blies. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van twee uur.

Rijden met ontzegging

EEMNES - Zondagochtend 24 juni heeft de politie een 21-jarige automobilist uit Eemnes aangehouden op de Roerdomp. Bij controle bleek dat de man zonder geldig rijbewijs reed, waarop hij een bekeuring kreeg.



Laatst gewijzigd 24-06-2007 13:40 | © Politie Utrecht