Persberichten Eemland zuid, 13.30 uur

Utrecht, 24-06-2007

Aanhouding bromfietsdief

HOOGLAND - Zaterdag 23 juni rond 13.45 uur heeft de politie op de Van Boetzelaerlaan een 22-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets. De eigenaar betrapte de verdachte op heterdaad, waarna een vechtpartij ontstond. De politie heeft de 22-jarige man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Bedreiging en belediging

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag op zondag 24 juni heeft de politie rond 00.30 uur een 23-jarige Amersfoorter aangehouden op de Meerval. De man bedreigde een taxichauffeur die de 18-jarige vriendin van de verdachte had weggebracht. De vrouw wilde de taxichauffeur bij aankomst niet betalen waarop hij haar achtervolgde en de politie in wilde schakelen. De vrouw belde haar vriend, die de taxichauffeur bedreigde en de inmiddels gearriveerde politie beledigde. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Belediging

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag op zondag 24 juni heeft de politie rond 00.15 uur een 17-jarige Amersfoorter aangehouden op de Kleine Spui wegens belediging van de politie. De jongen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Om 02.00 uur hield de politie op de Langestraat ook een 24-jarige vrouw uit Amersfoort aan vanwege belediging van agenten. Ook zij moest mee naar het bureau voor verhoor.

Gevaarlijk rijden

AMERSFOORT - Zaterdagavond 23 juni heeft de politie een 20-jarige automobilist uit Hoevelaken aangehouden die gevaarlijk weggedrag vertoonde op de A1. De man reed te hard, kleefde aan de bumper van zijn voorganger en sneed deze na het inhalen af bij de afrit Amersfoort Noord. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Onder invloed

AMERSFOORT - Vrijdagavond 22 juni heeft de politie rond 21.45 uur een 57-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden op de Burgemeester de Widtstraat vanwege rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 595 ug/l, waarop hij proces-verbaal kreeg en zijn rijbewijs moest inleveren.



Laatst gewijzigd 24-06-2007 13:30 | © Politie Utrecht