Politie Zeeland


---


Z-2123-2007 Brand in Sas van Gent
In een bedrijf in de Nijverheidsstraat in Sas van Gent ontstond dinsdag om 05.20 uur, vermoedelijk door oververhitting, brand in een drooginstallatie.
In de installatie worden maiskiemen gedroogd door middel van verhitting. Ter plaatse kwamen de bedrijfsbrandweer, de brandweerkorpsen Sas van Gent en Westdorpe en een hoogwerker uit Terneuzen. Er raakte niemand gewond en er was geen ontploffingsgevaar.

Z-2124-2007 Fietsenkijkdag in Hulst
Op woensdag 4 juli a.s. is er op het politiebureau aan de Van de Maelstedeweg in Hulst een fietsenkijkdag.
Men kan daar de gehele dag, van 's morgens 08.00 tot 's avonds 20.00 uur, terecht om de gestolen en vermiste fietsen te bekijken. Mensen die in het bezit zijn van een aangifteformulier worden verzocht dit mee te nemen.

O-2125-2007 Boomtak valt op auto, Rilland
Dinsdagochtend omstreeks 08.00 uur waaide in de Spiervlietstraat in Rilland een tak van een grote treurwilg op een auto.
De tak, die waarschijnlijk door de harde wind van de boom was gebroken, kwam op de achterzijde van de auto terecht. Hierdoor raakte de auto zwaar beschadigd.

O-2126-2007 Auto te water in Sint Annaland
Maandagavond omstreeks 19.00 uur raakte op de Haven in Sint Annaland een personenauto te water.
De automobilist, een 19-jarige inwoner van de gemeente Tholen was, samen met een 24-jarige inzittende uit dezelfde gemeente, rondjes aan het rijden op de Haven. De auto 'brak uit' en dook de haven in. De twee konden zelf uit de auto komen, de auto, die vandaag naar de sloop zou gaan, werd uit het water getakeld.

O-2127-2007 Diefstal rijplaten, Nisse
In de nacht van maandag op dinsdag werden van een bouwplaats aan de Drieweg in Nisse 22 rijplaten gestolen.
De platen hebben een waarde van enkele honderden euro's per stuk.

O-2128-2007 Eenzijdig ongeval, Goes
Op de Nansenbaan in Goes vond dinsdag om 06.45 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Nansenbaan in de richting van de Elvis Presleylaan. Door de kuilen in de weg en de plassen die daar, vanwege de regen, in stonden, verloor de man in een bocht de controle over zijn voertuig. De auto kwam, ondersteboven, in de sloot terecht. De bestuurder bleef ongedeerd, de auto liep blik-, lak- en waterschade op.


---- --