Twynstra Gudde genomineerd voor ROA Organisatie-Adviesprijs

26.06.2007 / 15:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Twynstra gudde

Twynstra gudde

Amersfoort, 26 juni 2006. Twynstra Gudde is genomineerd voor de ROA Organisatie - Adviesprijs met de opdracht Strategisch Omgevingsmanagement Maasvlakte 2. Marc Wesselink is partner van deze opdracht.

Project
Het Havenbedrijf van Rotterdam heeft Marc Wesselink gevraagd om het omgevingsmanagement anders en proactiever in te richten. Met pro-actief omgevingsmanagement worden betere plannen en een duurzame dialoog met stakeholders beoogd.

Aanpak
Het team van Marc Wesselink van Twynstra Gudde heeft Strategisch Omgevings Management volgens de Mutual Gains aanpak voorgesteld. Deze aanpak is anders dan de tot nu toe bekende methodieken en op deze schaal nog nooit toegepast. Kenmerkend voor deze methode is het vroegtijdig betrekken van stakeholders bij de planvorming, de oprechte interesse in de belangen van deze partijen en het samen werken aan betere oplossingen.

Bekendmaking
Op 29 juni 2007, tijdens het M&O-jaarcongres, maakt juryvoorzitter Hans Dijkstal de winnaar van de ROA Organistie-Adviesprijs 2007 bekend. Andere genomineerden zijn Cordes, Squarewise en Atos Consulting.