Nieuw bestuur Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie

26.06.2007 / 15:43 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ango

Ango

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 juni jl. is de heer S.P. de Paauw afgetreden als voorzitter van de Ango. De reden van dit aftreden was gelegen in het feit dat het statutair niet mogelijk is, dat de heer de Paauw als gekozen voorzitter van de CG-Raad ook voorzitter is van een aangesloten lidorganisatie.
Als opvolger werd benoemd de heer Th.H. Heijne. De heer E.J. Schoevaars werd benoemd tot vicevoorzitter en penningmeester. Het Dagelijks Bestuur werd uitgebreid met de heer C.M.P.C.J. van Hombergh als secretaris.

De heer Th.H. Heijne was sinds 1999 penningmeester en vanaf 2004 combineerde hij deze functie met die van secretaris van het Dagelijks Bestuur. Op voordracht van de leden van het Algemeen Bestuur is hij met algemene stemmen benoemd tot voorzitter. De heer Heijne heeft een ruime bestuurlijke ervaring zowel op financieel als beleidsmatig gebied.

De heer E.J. Schoevaars is vicevoorzitter van het Dagelijks Bestuur en combineert deze functie met die van penningmeester. De heer Schoevaars heeft een grote bestuurlijke ervaring en is lid van de Gemeenteraad van Renkum.

De heer C.M.P.C.J. van Hombergh is benoemd tot secretaris van het Dagelijks Bestuur. Hij heeft verschillende functies bekleed op het terrein van personeelsaangelegenheden.

De heer S.P. de Paauw was sinds 1999 voorzitter van de Ango. De heer De Paauw blijft betrokken bij de Ango als adviseur van het Dagelijks- en Algemeen Bestuur. Daarnaast is hij als voorzitter van de Stichting Important Message, die in opdracht van de Ango o.a. het tijdschrift AanZet uitgeeft, verantwoordelijk voor de inhoud en opzet van de Ango website www.Ango.nl.