Ordina Beheer NV

Ordina Oracle Kennissessie

Als E- Business Suite (EBS) of JD Edwards consultant zal het je niet ontgaan zijn dat SOA Hot is. Ordina is één van de marktleiders op het gebied van SOA en wij vinden dat je kennis moet delen! Daarom wil Art Ligthart, onze SOA specialist, jou graag meer inzicht geven in de nieuwe trend. Tijdens deze presentatie staat het modelleren en verbeteren vanuit het bedrijfsproces centraal, deze benadering heet Business Process Management en gaat hand in hand met SOA.

De bedoeling van de bijeenkomst is niet om alleen kennis over te dragen maar ook om jou een verhelderende blik op de toekomst te geven door middel van een interactieve workshop. In een EBS en/of JD Edwards omgeving werk je aan een casus om een bedrijfsproces, in groepsverband, te verbeteren middels SOA. Tot nu toe wordt SOA vooral vanuit een technisch perspectief benaderd, op deze avond gaan we SOA juist vanuit functioneel perspectief bekijken.

Wil jij als EBS of JD Edwards specialist goed voorbereid zijn op een toekomst met SOA? Ordina biedt jou, in samenwerking met Engage, de gelegenheid om GRATIS de presentatie en workshop bij te wonen!

Deze unieke avond vindt plaats op dinsdag 26 juni 2007 vanaf 17.30 uur in Boerderij Mereveld te Utrecht. Wij zorgen voor het buffet. Inschrijven kan op www.ordina.nl/oracle. Voor vragen kun je mailen met Jenny Badreddine op Jenny.badreddine@ordina.nl of bellen op 030 663 89 17.