Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 7 juni 2007

Persbericht

Startersavond voor toekomstige zelfstandige ondernemers

In samenwerking met de gemeenten Hoogeveen, Midden-Drenthe en De Wolden, de Kamer van Koophandel, Stichting Starters in Business (StiB) in Hoogeveen wordt een Startersavond voor toekomstige zelfstandige ondernemers georganiseerd op woensdag 27 juni aanstaande van 19.15 uur tot circa 22.00 uur in de burgerzaal van de gemeente Hoogeveen (Raadhuisplein 1 in Hoogeveen).

Doel

Het doel van deze bijeenkomst is het stimuleren van het zelfstandig ondernemerschap en het vergroten van het aantal startende ondernemers. Tijdens de bijeenkomst geeft een ondernemer uit de regio zijn/haar visie op het ondernemerschap. Verder kunnen geĂŻnteresseerden zich via workshops en door contacten met specialisten - zoals de Kamer van Koophandel en het Instituut Midden- en Kleinbedrijf - uitgebreid laten informeren over aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Deelname

Voor deelname aan deze Startersavond dienen belangstellenden zich vooraf - uiterlijk 20 juni 2007 - aan te melden door het toezenden van een aanmeldingsformulier naar de Kamer van Koophandel. Dit formulier is te vinden op www.kvk.nl/prestart. Voor meer informatie en aanmelden kan men contact opnemen met gemeente De Wolden, Bert Brontsema of Ab Peters, tel. (0528) 378200.

///////////////////////////////




Gemeente De Wolden