Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 27 juni 2007

Apple Shop opent in Media Markt ArenA

Vanaf vandaag is in Media Markt ArenA te Amsterdam een Apple Shop geopend. Deze nieuwe Apple Shop, die zich op de eerste verdieping van de winkel bevindt, biedt nieuwe en bestaande Apple gebruikers de mogelijkheid om alle facetten van de Mac te ontdekken. De Apple Shop zal worden bemand door experts, die de klanten kunnen adviseren over producten zoals de zeer succesvolle MacBook, de MacBook Pro en de iMac en natuurlijk over software en randapparatuur.

"De Macs zijn vandaag de dag gewilder dan ooit en we zijn erg enthousiast dat we onze klanten zo'n geweldige aankoopbeleving kunnen bieden in de nieuwe Apple Shop", aldus de directie van Media Markt ArenA. "Er worden continue demonstraties gegeven over de mooie producten die je kunt maken met een Mac. Dus klanten die meer willen weten over de computers, de software of het gebruik hiervan, kunnen altijd aanschuiven."

In de Apple Shop wordt de klant rondgeleid langs de Macs en ontdekt hoe simpel het kan zijn om fantastische, creatieve dingen te maken. Hier zie je hoe simpel het kan zijn om je eigen muziek, films van Hollywood-klasse of professioneel ogende websites te maken. Als je liever met vrienden en familie wilt video-chatten, een blog wilt bouwen of gewoon een erg mooi fotoboek wilt maken, kan ook dat allemaal met een paar klikken op je Mac.

Dus kom vanaf woensdag 27 juni naar de Media Markt ArenA, Arena Boulevard 123-125 te Amsterdam Zuidoost en ontdek waarom jou volgende computer een Mac zal zijn.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. F. Richard, PR en marketing coördinator, via richard@media-saturn.com

//// Einde persbericht ////

---- --