Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lisse, Nederland
27 juni 2007

Swets en NewspaperDirect zetten succesvol samenwerkingsverband voort

Swets, de wereldwijd toonaangevende aanbieder van abonnementsdiensten, en NewspaperDirect, mondiaal leider in de distributie van digitale kranten, hebben vandaag aangekondigd hun succesvolle distributiesamenwerkingsverband PressDisplay voort te zetten. Swets was de eerste aanbieder van abonnementsdiensten om samen te werken met NewspaperDirect. Met deze nieuwe overeenkomst wordt Swets een wereldwijde verkooppartner, waardoor alle zakelijke klanten van Swets over de hele wereld de mogelijkheid krijgen zich op PressDisplay te abonneren.

Voortzetting eerdere overeenkomst
De voortzetting volgt op het succes van een eerdere overeenkomst voor een proeffase tussen de twee partijen, waarbij Swets als verkooppartner fungeerde in de Noord-Europese regio (Denemarken, de Faeröer Eilanden, Groenland, Finland, de Ålandseilanden, IJsland, Noorwegen en Zweden).

Thomas Snyder, Chief Commercial Officer bij Swets, zegt hierover: "Bij Swets streven we ernaar onze klanten een optimale dienstverlening te bieden. Daarom zijn we heel zorgvuldig in het kiezen van onze zakenpartners. PressDisplay van NewspaperDirect is een echt innovatief product dat onze gehele klantenkring een zeer waardevolle dienstverlening biedt. De enthousiaste reactie op onze proefregeling in de Noord-Europese regio getuigt hiervan. Het verheugt ons dan ook dat we PressDisplay nu aan al onze klanten over de hele wereld kunnen aanbieden."

"Swets is een zeer waardevolle partner voor NewspaperDirect," aldus Alexander Kroogman, CEO van NewspaperDirect. "Ze hebben onze verkoopverwachtingen voor Library en Corporate PressDisplay.com in de Noord-Europese regio overtroffen. Ongetwijfeld zullen ze ook uitblinken in hun andere regio's, waarbij ze uitgevers helpen uit te breiden naar nieuwe marktgebieden."

PressDisplay biedt de meest gemakkelijke, volledige en goedkope manier om al uw favoriete kranten via één site te lezen. Via het internetportaal van PressDisplay heeft u toegang tot ruim 500 kranten en tijdschriften uit meer dan 70 landen in meer dan 40 talen. PressDisplay biedt u een eenvoudige en actuele toegang tot kranten uit de gehele wereld op de dag dat deze verschijnen.

Twee versies PressDisplay beschikbaar
Library PressDisplay - Library PressDisplay is speciaal ontworpen voor bibliotheken en alle soorten onderwijsinstellingen. Library PressDisplay is toegankelijk via een simultaan gebruikersmodel.

Corporate PressDisplay - Corporate PressDisplay is speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Corporate PressDisplay is toegankelijk via een simultaan gebruikersmodel of via een gepersonaliseerde toegang.

Voor verdere informatie kunt u terecht op www.swets.com/pressdisplay

Over Swets
Swets is wereldwijd toonaangevend op het gebied van abonnementsdiensten. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden wij zowel klanten als uitgevers een optimaal rendement in tijd en geld in de complexe informatiemarkt van vandaag. Met klanten in ruim 160 landen en meer dan 20 kantoren over de gehele wereld is Swets een echte long-tail dienstverlener van formaat die het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform biedt dat momenteel op dit terrein beschikbaar is.

Swets werd genoemd in E-Content Magazine als een van de "100 belangrijkste bedrijven op het gebied van Digital Content" van de afgelopen twee jaar, en stond in 2006 op de 95ste plaats in de "Top 500 van Nederlandse bedrijven" van FEM Business. Wij zijn het enige bedrijf op het gebied van abonnementdiensten dat wereldwijd gecertificeerd is volgens de ISO 9001:2000-normering, hetgeen getuigt van onze stringente werkwijze en op de klant gerichte procedures.

Over NewsPaperDirect
NewspaperDirect Inc. werd opgericht in 1999 en is wereldwijd vooraanstaand op het gebied van multi-channel distributie en monetisatie van content uit kranten en tijdschriften. Via een wereldwijd netwerk van ruim 1200 druklocaties in meer dan 90 landen levert NewspaperDirect meer dan 500 kranten- en tijdschriftentitels aan hotels, bibliotheken, cruiseschepen, bedrijfskantoren, detaillisten, particuliere abonnees, en webbrowsers over de gehele wereld. Ook combineert het bedrijf zijn uitgebreide content-bestand en geavanceerde technologie om via PressDisplay.com klanten online te voorzien van rechtstreekse toegang tot honderden kranten en tijdschriften uit de gehele wereld, zowel via de computer als via slimme mobiele technologieën. Als Microsoft Premium Partner ontwikkelt NewspaperDirect content-applicaties voor Tablet PC's en Ultra-Mobile PC's. Meer hierover vindt u op www.newspaperdirect.com.

Perscontacten
Sandra van Winsen

Communicatie
Swets

P.O. Box 830, 2160 SZ Lisse

Heereweg 347 B, 2161 CA Lisse

The Netherlands

T +31 252 435 399

F +31 252 415 888

E svanwinsen@nl.swets.com

I www.swets.com

NewspaperDirect
Tim Cox
T +1-650-369-7784
E tim@zingpr.com

---- --