Gemeente Heemstede



Wegwerkzaamheden Blekersvaartweg

Het vervangen van de riolering en het herstel van de verhardingen aan de Blekersvaartweg nadert zijn voltooiing. Nadat de riolering nabij het Blekershof is vervangen en de verharding hier is aangebracht, wordt over de gehele rijbaan de laatste asfaltlaag en de markeringen aangebracht.

Werkzaamheden t/m 29 juni: afsluiting deel Blekersvaartweg De volgende werkzaamheden worden in deze periode uitgevoerd:
* het herstel van goten langs het asfalt;
* het op de juiste hoogte brengen van putdeksels voor de nieuwe asfaltlaag;

* het reinigen en inspecteren van de gelegde riolering.

Gedurende deze periode wordt er steeds een deel van de Blekersvaartweg afgesloten, waardoor er ernstige hinder voor het verkeer ontstaat.

Werkzaamheden 2 t/m 6 juli: afsluiting gehele Blekersvaartweg Na de vervanging van de riolering nabij het Blekershof en het aanbrengen van de verharding, wordt over de gehele rijbaan de laatste asfaltlaag en de markering aangebracht.
Dit werk is gepland in de week van 2 t/m 6 juli a.s. De gehele Blekersvaartweg is in deze week afgesloten voor het verkeer.

Werkzaamheden 9 t/m 20 juli: afsluiting deel Blekersvaartweg Na het aanbrengen van de laatste asfaltlaag en de markering moeten de berm en de sloot naast Albert Heijn nog worden hersteld. Dit gebeurt in de periode van 9 t/m 20 juli. Daarbij is steeds een deel van de rijbaan van de Blekersvaartweg afgesloten. Het fietspad naast Albert Heijn moet tijdelijk worden afgesloten: de fietsers worden over het voetpad geleid. De bomen worden in het najaar geplant.
---