Ingezonden persbericht


Doop tweede nieuwe schip Stena Line

Graag vieren we samen met u de komst van ons tweede nieuwe schip,de Stena Traveller, voor de route Hoek van Holland -Killingholme en de introductie van de vernieuwde Stena Hollandica en Stena Britannica voor de route Hoek van Holland -Harwich. Donderdag 28 juni a.s.zal de Stena Traveller in Hoek van Holland worden gedoopt door mevrouw mr.dr.B.Balkenende-Hoogendijk,de echtgenote van onze minister-president.We nodigen u van har te uit om als onze gast hierbij aanwezig te zijn en hopen u op die dag vanaf 10.15 uur te mogen begroeten in onze passagiershal in Hoek van Holland.

PROGRAMMA

10.15 -10.45 uur Ontvangst genodigden
11.00 uur Welkomstwoord door Pim de Lange,
Algemeen Directeur Stena Line BV
11.15 uur Toespraak en doopplechtigheid door
mevrouw mr.dr.B.Balkenende-Hoogendijk
11.45 uur Bezoek aan de vernieuwde Stena Hollandica -Toespraak door Dan Sten Olsson,CEO Stena AB
-Toespraak door Gunnar Blomdahl,MD en COO Stena Line Scandinavia AB
12.30 uur Lunch buf fet
14.00 uur Einde programma

Stena Line op de juiste koers
naar de toekomst
Stena Traveller Stena Traveller
Graag ingesloten antwoordkaart
retour vóór 11 juni 2007 via post
of fax,nr 0174-389309.

Hoek van Holland, 1 juni 2007

Bijgesloten treft u een uitnodiging aan voor het bijwonen van de officiële doop van het tweede nieuwe schip van Stena Line op de route Hoek van Holland - Killingholme: de Stena Traveller. De doopplechtigheid vindt op 28 juni aanstaande plaats en zal worden verricht door mevrouw mr. dr. B. Balkenende-Hoogendijk, de echtgenote van onze minister-president.

Tegelijkertijd vieren wij de heringebruikname van de Stena Hollandica en Stena Britannica op de route Hoek van Holland - Harwich. Beide schepen hebben een aanzienlijke scheepsverlenging ondergaan waarbij tevens de gehele passagiersaccommodatie is vernieuwd.

Wij hopen zeer u op deze - voor ons bijzondere - dag te mogen verwelkomen. Wilt u zo vriendelijk zijn ons te laten weten of wij op uw komst mogen rekenen? Dat kan middels een e-mail naar Ocky Wiemeyer of Ilse Hage van ons PR-bureau Wieco in Amsterdam: info@wieco.nl of telefonisch: 020-7155330.

Graag tot de 28e!

Pim de Lange


---- --