Politie Zeeland


---


Z-2149-2007 Auto uitgebrand bij eenzijdig ongeval in IJzendijke
Op de Mauritsweg in IJzendijke is donderdag bij een eenzijdig ongeval een personenauto uitgebrand.
De bestuurster, een 36-jarige vrouw uit de gemeente Sluis, reed in de richting van IJzendijke en verloor de controle over haar voertuig. Zij botste tegen een boom en belandde in de sloot. Omstanders haalden haar uit de auto en brachten haar met nekklachten naar het ziekenhuis in Terneuzen. Nadat de bestuurster uit de auto was gehaald vloog deze in brand en brandde geheel uit.

O-2150-2007 Politie onderzoekt mishandeling in Goes
Politie Zeeland onderzoekt een mishandeling die dinsdag tussen 16.45 en 17.00 uur plaatsvond op de Albert Plesmanweg in Goes. Daar werd een 35-jarige man uit Yerseke door een onbekende man, zonder reden, mishandeld.
De 35-jarige die op dat moment in een bedrijfspand was, werd door de onbekende met een smoes naar buiten gelokt. Eenmaal buiten werd hij aangevallen en bij de worsteling die ontstond werd hij over zijn gehele lichaam geschopt en geslagen. Toen de 35-jarige zich los kon worstelen en wegrende, ging zijn aanvaller er, onder het uiten van bedreigingen, in een auto vandoor. Het slachtoffer liep verwondingen op aan zijn hoofd, armen en benen. Verder had hij last van zijn rug, nek en borst en hij zal zich onder behandeling van zijn huisarts stellen.
De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


---- --