De Nederlandse Bank


JongDNB-seminar over Free Trade!

Nieuwsbericht

Details nieuwsbericht
Datum 6 juni 2007

We dagen jou als young professional uit je stem te laten horen tijdens het interactieve seminar over free trade op vrijdag 29 juni 2007.

Free trade staat voor een onbelemmerd, vrij handelsverkeer tussen landen. Dit heeft gevolgen voor het dagelijkse leven. Zo profiteren we allemaal van de invoer van goedkope kleding en schoeisel uit lageloonlanden. Tegelijkertijd zorgt invoer van textiel uit China voor problemen in andere Europese landen.

Nout Wellink opent het seminar. Daarna kruisen Mathijs Bouman (beurscommentator RTL-Z en auteur Hollandse Overmoed), Hans Dijkstal (oud-minister van Binnenlandse Zaken) en Sjef Langeveld (directeur Both-ENDS) de degens met elkaar én het publiek over free trade. Jeroen Smit (BNR Nieuwsradio) leidt de discussie in goede banen.

Het belooft een levendig debat te worden met voor- en tegenstanders van free trade tussen jonge professionals van financiële instellingen, ministeries, het Nederlands grootbedrijf, de politiek en de wetenschap.

Het seminar vindt plaats op vrijdag 29 juni van 13.30 uur tot 17.00 uur, bij Felix Meritis te Amsterdam.

Meld je vóór 15 juni aan om het seminar bij te wonen! Geef je op door je je naam en de naam van je bedrijf te mailen naar JongDNB@dnb.nl Vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van JongDNB,

Jurian Pennings (voorzitter JongDNB) +31641270103
Noor Witteveen (bestuur JongDNB en Seminar-commissie) Dieke Westhuis (Seminar-commissie) +31643054411

Downloads


* Flyer met programma (PDF: 336,5 Kb)