Ingezonden persbericht


Alle remmen los op Vudel Vol Gas! Arie Luyendijk geeft Formule 1 demo!

VEGHEL - Spectaculaire Formule 1 bolides, raceauto's, motors en coureurs aan het werk zien? Dat kan van 29 juni tot en met 1 juli tijdens Vudel Vol Gas. Het grootse auto- en motorsportevenement, dat dit jaar voor de derde keer gehouden wordt, heeft voor de auto- en motorsportfanaat heel wat moois in petto! Op industrieterrein De Amert in Veghel geeft niet alleen het Nederlandse A1GP-team een demonstratie, ook Indy-winnaar Arie Luyendijk komt naar de Brabantse plaats. De tweevoudig Indy 500 winnaar, Amerika's meest prestigieuze autorace, zal samen met Frits van Eerd een demonstratie geven in een heuse Formule 1-auto's! Daarnaast zullen demoritten te zien zijn van diverse andere autosportklassen.

Voor de motorliefhebbers is alles wat met motoren en Dakar te maken heeft in Veghel present. Daarnaast komt onder andere een aantal supermotard-motoren in actie. Of wat te denken van een freestyle motorcross-demonstratie?

Vudel Vol Gas te Veghel is via de A50 eenvoudig te bereiken. Het evenement start op vrijdag 29 juni om 20.00 uur met een openingsfeest. Op zaterdag 30 juni begint Vudel Vol Gas al om 8.00 uur. Op zondag 1 juli wordt om 9.00 uur begonnen en gaat daarna onafgebroken door tot 19.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.vudelvolgas.nl.

Kaarten voor het driedaagse evenement kosten in de voorverkoop 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via ticketservice bij onder andere 150 postkantoren en 100 Free Record Shops in heel Nederland. Voor meer informatie surf naar www.ticketservice.nl. Aan de kassa kan per dag een toegangskaart gekocht worden. Die kosten 10 euro voor de vrijdag, 15 euro voor de zaterdag en 20 euro voor de zondag. Een passe-partout voor alle dagen kost 30 euro.

Noot voor de redactie (