15.06.2007 / 11:35 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Warner music nederland

Warner music nederland

Dolly Dots steunen Stichting SAM

'Jij Hoort Bij Mij (Sam's Lied)' verschijnt als single

Hilversum, 15 juni 2007

Op 25, 26 en 27 mei heeft een reeks Reünieconcerten van de Dolly Dots plaatsgevonden in AHOY. Tijdens de show kwam één nieuw lied voorbij: 'Jij Hoort Bij Mij (Sam's Lied)', geschreven door Groothuizen & Van Dongen.

Angéla (Sjeel) Kramers zong het prachtige en emotionele nummer voor haar zoon Sam, een intens hoogtepunt van de avond. 'Jij Hoort Bij Mij (Sam's Lied)' zal begin juli als live single worden uitgebracht. De opbrengsten van deze single gaan naar Stichting SAM. Het lied wordt ook als bonustrack aan de live cd/dvd van het Reünieconcert worden toegevoegd, welke vanaf 29 juni te koop zal zijn.

Stichting SAM; interactie met dolfijnen
Stichting SAM is een ideële organisatie welke zich ten doel stelt een professionele therapie te bieden aan kinderen met Syndroom van Down en kinderen met autistische stoornissen. De therapie wordt uitgevoerd door middel van interactie met dolfijnen in therapiecentra in het Dolfinarium in Harderwijk en het CDTC (Curacao Dolphin Therapy Center) op Curaçao.

Aangezien de Dolly Dots Stichting SAM een warm hart toe dragen, werd tijdens de concerten ruimte geboden om Stichting SAM in contact te brengen met de bezoekers. Op de avonden werden dolfijnenknuffels en ballonnen aangeboden. De opbrengst hiervan is naar de kinderen van Stichting SAM gegaan.

Bel 0900-HELPSAM of sms 'SAM' naar 3010

www.stichtingsam.nl
www.dollydots.nl
www.warnermusic.nl

/////////////////////