Eerste Stadsgolf Vathorst Open

PERSUITNODIGING

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni vindt het eerste Stadsgolf Vathorst Open plaats. Vrijdag 29 juni is gereserveerd voor bedrijven uit Amersfoort en bedrijven die in Vathorst werkzaam zijn. De zaterdag is bedoeld voor met name de bewoners uit Vathorst en Hooglanderveen, maar ook voor andere bewoners uit de stad.

Thema van het eerste golftoernooi in Vathorst is 'golf van verbinding'. Doel is dat de wijken en de bewoners van Vathorst en het dorp Hooglanderveen met elkaar te laten 'verbroederen'. Voor de bedrijvendag en de bewonersdag hebben zich in totaal bijna 100 mensen ingeschreven. Het parcours van 18 holes voert de deelnemers door een groot deel van Vathorst en Hooglanderveen.

Het golftoernooi is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van bedrijven. Start en finish is het I-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a. Deelnemers kunnen fraaie prijzen winnen, waaronder ballonvluchten en diners voor twee.

De pers is van harte welkom op beide speeldagen. De bedrijvendag start vrijdag 29 juni om 13.30 uur met de eerste flight. De prijsuitreiking vindt aan het eind van de middag plaats. Op 30 juni start de eerste flight om 10.00 uur. De prijsuitreiking is ook weer eind van de middag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrina van de Lagemaat, tel: 06-27380443 of Ton Jansen, tel: 06-14197373

Meer informatie vindt u ook op www.vathorstopen.nl

---- --