Gemeente Bussum

Onderhoud Voormeulenweg

Van vrijdag 29 juni tot woensdag 3 juli 2007

Vrijdag 29 juni start de gemeente met het plaatselijk herstellen van de trottoirs en parkeerstroken op de Voormeulenweg (van de H.A. Lorentzweg tot aan de Bisonstraat). Deze werkzaamheden duren tot woensdag 3 juli. Dan wordt het asfalt hersteld.

Tijdens de informatieavond over het Godelindekwartier op 16 april jl. zijn vragen gesteld, naar aanleiding waarvan voor de herstelwerkzaamheden is gekozen. Om de problemen volledig op te lossen, is een reconstructie van de verharding nodig. Maar omdat er binnen 1 á 2 jaar riool- en wegreconstructies gepland zijn, is het nu niet reëel om deze reconstructie uit te voeren.

De komende herstelwerkzaamheden nemen een groot deel van de klachten weg, maar kunnen in de loop van de tijd weer terugkomen en zijn pas echt verholpen na de uiteindelijke herinrichting van de straat.

Mochten er in de tussentijd nieuwe punten van aandacht ontstaan, dan kunt u dit melden bij de servicelijn van de afdeling Wijkbeheer, tel. (035) 692 88 98. Voor eventuele vragen tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de opzichter, de heer Meerman, ook te bereiken via tel. (035) 692 88 98.

Wilt u zo vriendelijk zijn op de drie werkdagen uw auto in de directe omgeving van de Voormeulenweg te parkeren? Dit bespoedigt de werkzaamheden.