Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 27 juni 2007

bnn viert een feestje op het strand met bed on the beach

coen en sander presenteren show vanuit bloemendaal

Wat de weersvoorspellingen ook beweren, het wordt aanstaande vrijdag, 29 juni, een zwoele zomerse dag, want BNN organiseert in de Bloemendaalse Beachclub Vroeger BEDbeach. Vanaf 16.00 uur presenteren Coen en Sander live 'De Coen en Sander Show'. Rond 18.00 uur nemen onder andere DJ's Sidney Samson en Baggi Begovic het van hun over.

Coen en Sander bouwen 's middags hun eigen feestje op het strand en ontvangen onder andere de gasten Floortje Dessing, Jeroen van Koningsbrugge, Jeroen van de Boom en Arie Boomsma. Strandgangers kunnen gaan schatgraven, want ergens op het Bloemendaalse strand is de Coen en Sander-microfoon verstopt. Deze hele week geven Coen en Sander workshops van typische zomersporten als surfen, zandkastelen bouwen, voetvolleyen en stuntvliegeren weg. De prijswinnaars komen vrijdag bijeen om hun prijs te verzilveren. Natuurlijk vliegeren, bouwen en volleyen de BN-ers mee. Jeroen van de Boom sluit 'De Coen en Sander Show' af met zijn nieuwe nummer: ' Jij bent zo'.

De DJ's van BEDbeach nemen vanaf 18.00 uur de regie over en zorgen tot 23.00 uur voor zomerse temperaturen, zowel binnen als buiten in Beachclub Vroeger. In BEDroom 1 draaien Sidney Samson, Baggi Begovic, Denniz en Marly Mar. DJ's Fullscale, Goodgrip, Yasmin Le Bon en Lucky Charmes zijn in BEDroom 2 verantwoordelijk voor de heerlijke BEDsound.

Tot 18.00 uur is de toegang gratis. Na 18.00 uur is de prijs aan de deur: 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop 5 euro en zijn te koop via www.naarbed.com, BEEP!, AUB Uitburo en Ticketservice.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marieke Saly, tel: 035-6555333, e-mail: marieke.saly@bnn.nl